08/05/2018

“Unë besoj tek femrat e forta. Unë besoj tek femra që është e aftë të ngrejë krye për veten e saj. Unë besoj tek femra që nuk ka nevojë të varet nga i shoqi i saj. Unë besoj se nëse ke probleme, si një femër ti ia del me to,

Peronat nën shenjën e peshqve kanë imagjinatë dhe inteligjencë emocionale mjaft të zhvilluar. Ata i mbajnë mendimet e tyre mjaft të fshehta nga bota përreth. Janë të dashur, bujarë, kanë zemër të pastër, por që mund të ndihen shpesh në konflikt me emocionet dhe mendimet e tyre. Peshqit janë ëndërrimtarët

Ndërsa faktorë të tillë si mosha dhe gjinia ndikojnë në shanset tuaj për t’u prekur nga  osteoporoza, ka shumë ndryshime  që mund të bëni në jetën tuaj për të zvogëluar këtë rrezik. 1.Ecni shpejt për 10 minuta, tri herë në ditë Ushtrimet me pesha (ecje, vrapim) ndihmojnë në mbajtjen e

“Unë kam luftuar me imazhin e trupit tim për vite dhe tani ndiej se njerëzit në moshën time mendojnë se jam e papjekur, sepse unë kurrë nuk kam pasur marrëdhënie seksuale.” Unë jam një grua 20 vjeçare dhe kam luftuar me imazhin e trupit që kur isha 14 vjeçe. Puthja

Elena Ferrante për The Guardian E.Ferrante:Ndoshta ka ardhur koha të pranojmë se një shok i keq, një shok tek i cili nuk mund të mbështetesh, s’duhet quajtur fare shok. Herë pas here më është thënë, nga gra që njoh, se unë qënkam një shoqe e mirë. Kënaqem, por  nuk e

“One in a million”, këngë e grupit të 1988-s, G N ‘R , është prerë nga një riselektim i albumit “Appetite for Destruction” falë fjalive me përmbajtje  të tilla si:’ Imigrantët dhe pederastët, nuk kanë kuptim për mua ‘. Guns N ‘Roses kanë hequr këngën One in a Million nga