07/05/2018

1. Veproni sikur të keni kontroll total Ka një citim që shpesh i njihet Ignatiusit: “Lutu sikur Zoti do të kujdeset për gjithçka; vepro sikur gjithçka të varet nga ti”. E njëjta gjë vlen për fatin. Shumë njerëz mendojnë sikur fati ka shumë të bëjë me suksesin apo dështimin. Nëse

1. Përcaktoni qëllimin tuaj E vështirë të keni vetëbesim tek ajo që bëni, nëse nuk dini pse po e bëni. CIli është qëllimi juaj në punë dhe në jetë? Një herë që identifikoni “përsenë”, do të keni më shumë besim në vete. 2. Shmangni krahasimin me të tjerët Në pothuaj

Nikotina është ndër alkaloidet kryesore, e cila gjendet në gjethet dhe në rrënjët e duhanit. Në gjethe të thara të duhanit gjenden 4-5% nikotinë. Ajo nuk gjendet e lire por e komponuar me acidin citric dhe atë malik. Nikotina është lëng vajor, ka aromë duhani dhe në ujë tretet mirë. Por

Nga fundi i shek IV dhe fillimi i shek III para Krishtit, Sparta i kishte lënë pas ditët e lavdisë dhe pesha politiko-ushtarake ishte vendosur në zona të tjera të Greqisë. As në Athinë, as në Tebë, por as edhe në Maqedoni që pas vdekjes së Aleksandrit, Sparta jo vetëm

Kur lindi, Ajnshtajni nuk ishte një fëmijë shumë i bukur. Koka e tij tepër e madhe dhe e deformuar e shqetësoi të ëmën e tij e cila doli në përfundim se kishte lindur një monstër. Përveç kësaj, ai ishte një fëmijë i shëndoshë, i ngathët dhe u rrit me shumë

Si e parashikojnë yjet këtë javë? Lexojeni dhe shijoni çdo ditë e çdo orë të saj, me të mirat dhe të këqijat sepse është koha juaj dhe është dhurata më e çmuar që keni. Dashi– Zona juaj e parave është shumë e fuqishme këtë javë. Kjo gjë tregon një fokusim