04/05/2018

Ndërsa një tjetër padi e godet aktorin, duke e akuzuar atë për krijimin e një mjedisi pune “toksik”, statusi i tij si njeriu më i kërkuar i industrisë udhëheqëse nuk tregon shenja rënie. Lajmet tingëllojnë si një ditë tipike në det për Captain Jack Sparrow: “paqëndrueshmeri”, “pamaturi”, “vese”, “kaos”, “stuhi”.

Letërsia ruse do të ishte e mangët po të mos kish ekzistuar Aleksandëer Sergejeviç Pushkini dhe ndoshta nuk do të adhurohej veç të tjerave. Ai shkroi dhe duke e ditur se krijmtaria e tij do të çensurohej. Ai shkroi dhe duke e ditur që s’do të mirëkuptohej për breza me

Besnikëria nuk është i vetmi përfitim për të qenë me një njeri që është i dhënë ndaj bluzave të marinës. Sipas ekspertëve të  modës, ai mund ta përdorë kohën e kursyer për t’ju sjellë çaj në shtrat. “Partneri im vesh vetëm bluza dhe xhinse marinari gjatë ditëve të javës. A

“SHEREBELA” është pseudonimi i poetes që ka hedhur shtat këto dy vitet e fundit, pa dijeninë paraardhësve, duke zhvilluar për veten një botë të re, me kërkesa e ndjeshmëri të ndyshme nga ato të etërve. E lindur thuajse para viteve 2000, temat historike që rëndom mbushin poezitë e çdo zhaneri

Nga Bernard Guetta Më 3 maj, Komisioni Evropian paraqiti projekt-buxhetin e tij për vitet 2021-2027. Propozimi ende nuk është diskutuar mes 27 shteteve anëtare dhe miratuar nga Parlamenti. Asgjë nuk është vendosur ende, por reagimet janë shumë të rëndësishme. Pavarësisht daljes së Mbretërisë së Bashkuar nga skena, Komisioni propozon rritjen

Nga Oliver Burkeman Filozofi Galen Straëson ka talentin për të përkthyer pyetjet e mëdha abstrakte – domethënë, ato lloje gjërash që i marrim për të mirëqena, u interesojnë shumë pak disa njerëzve jashtë klasave të filozofisë – në pyetje personale dhe shqetësuese. Aq sa, unë nuk mund të vazhdoj me