03/05/2018

Ndonjëherë jeta tallet me ne duke na sjellë të papritura. Pastaj, sjell njerëz me kamera për të dokumentuar disfatën tonë. Shpresojmë për njerëzit në fjalë, që këto të jenë incidentet e para dhe të fundit që përjetojnë. Bright Side ka bërë një përmbledhje të  fotografive që do ju bëjnë të

Le t’ua lëmë gratë e bukura burrave të cilëve u mungon imagjinata. Ne bëhemi moralë, kur jemi të pakënaqur. 2. Udhëtimi i vetëm i vërtetë i zbulimit nuk konsiston në kërkimin e peizazheve të reja, por në të pasurit e syve të rinj. 3. Paradokset e sotme janë paragjykimet e

Disa sëmundje s’i shmang dot. E megjithatë mund të bësh shumë që t’i parandalosh ose të ngadalësosh përparimin e tyre. Pesë sugjerime më poshtë do t’ju ndihmojnë të keni një shëndet më të mirë. 1 MBAJ HIGJIENË TË MIRË Kur fërkon sytë ose hundën me duar me mikrobe, ftohesh e

Edhe pse kanë qenë të pakta femrat që kane sunduar në Egjipt, ndër to shquhet njëra që quhet Hatshepsut. Kur nipi i saj 6-vjeçar u ngjit në fron, Hatshepsutit iu kërkua të qeveriste Egjiptin më këmbë të tij deri sa ai të rritej edhe pak.  Por Hatshepsutit i pëlqeu kaq

Gjatë ekzistencës  së tij në këtë planet, fizikanti teorik, kozmologu dhe autori Stephen Hawking, dha shpjegime për disa nga fushat më të mëdha dhe më të mrekullueshme të shkencës, dhe jo vetëm. Por duket se kontributi i tij vazhdon të na pasurojë edhe pas vdekjes së tij, në sajë të

Ekuipazhet që kërkonin për avionin e zhdukur MH370 të linjës së fluturimit Malajzia, kanë zbuluar dy anije me vela tregtare të shekullit të 19-të, të cilat  përdoreshin për transportin e qymyrit. Anijet u gjetën në Maj dhe Dhjetor 2015 gjatë kërkimeve për aeroplanin e humbur, i cili u zhduk në