02/05/2018

Një burrë 25-vjeçar kinez u arrestua nga policia pas hapjes së derës së emergjencës të një avioni. Ai i tha policisë se ishte ndier i nxehtë dhe kishte vapë,  kështu vendosi të hapte derën e emergjencës së avionit. Dera e emergjencës e një avioni është projektuar për emergjenca, siç është

Autorja e serialit Harry Potter, J.K. Rowling, më në fund ka kërkuar falje për vdekjen e një prej personazheve më të njohur në librat e saj. Dhe jemi duke folur, sigurisht për Dobin, elfin shtëpiak. Dobi ishte një krijesë e pazakontë, me një zemër ari, misioni i të cilit ishte

Një studim mbi dhunën në shkollat gjermane përfundoi me rezultate që kreu i një sindikate të madhe mësuesësh i quajti “tronditëse”. Ai tha se prindërit dhe fëmijët janë të dy, pjesërisht, fajtorë për sulmet. Dhuna fizike kundër mësuesve ka ndodhur në rreth një të katërtën e shkollave të Gjermanisë në

Facebook prezanton shërbimin e ri për marrëdhënie të vërteta. Rrjeti social ka plane për të ndihmuar në hapjen e zemrave të përdoruesve të tij dhe për t’i ndihmuar ata të krijojnë marrëdhënie afatgjata, “jo vetëm lidhje”. CEO Mark Zuckerberg tha se opsioni  i takimit është ndërtuar për shkak të  shqetësimeve

Një „zonë e vdekur“ me sipërfaqe më të madhe se Skocia, është zbuluar nga shencëtarët me anë të nëndetësevë në detin e Arabisë. Ky është një zbulim mjaft shqetësues për shkencëtarët, të cilët ishin deri diku në dijeni për gjendej e zonës, por  u shokuan nga sipërfaqja e madhe që

Shqetësimet janë një e keqe e panevojshme, kur vjen puna tek shëndeti yt mendor. Të gjithë e dinë se ato janë të dëmshme, ndërkohë që disa zgjedhin t’i shohin si mënyrën më të mirë për të mësuar nga e shkuara dhe për t’u përgatitur për të ardhmen. Sido që secili