01/05/2018

Markos Ana, ky është pseudonimi letrar i poetit që u dënua dy herë me vdekje e, më pas, me burgim të përjetshëm… Nuk është çudi që veprimtaria letrare e poetit është e mbushur me emocion të përçartur duke vënë në qendër natyrën, jetën, vdekjen. Spanjolli i përket viteve ’60 e

Stormi Daniels ka paraqitur ditën e djeshme në gjykatën e Neë York-ut  ankesën e saj. Aktorja e pornos, e cila është përfshirë në skandalin e presidentit Trump, duket se e ka paditur këtë të fundit për shpifje. Shkak për këtë është bërë një nga postimet e presidentit të SHBA-ve në

Të motivuar nga fuqia e suksesit, shëndetit dhe statusit, ju jeni shumë ambicioz. Jeni shumë këmbëngulës kur bëhet fjalë për atë që doni. Po ashtu jeni shumë të organizuar dhe në shumë raste dini të keni durim. Jeni të përgjegjshëm dhe praktik, para se gjithash të vendosur. Përderisa ende keni

Uji i nxehte konvertohet në akull shumë më shpejt se i ftohti. Mona Lisa nuk ka vetulla. Fjalia “The quick broën fox jumps over the lazy dog” përban çdo shkronjë të alfabetit anglez. Muskuli më i fortë i gjithë trupit të njeriut është gjuha. Milingonat pushojnë 8 minuta pas çdo

Në qoftë se luani këngën e famshme të themeluesve të Rock ‘n Rollit “Stairway to Heaven” mbrapsht, do të dëgjoni mesazhe që do t’ju bëjnë të dyshoni simpatinë që keni për këtë grup. Hipoteza: Pastori që predikonte përmes televizionit , Paul Crouch, bëri akuzën më të përfolur të 1982, i

Sulmet ajrore të udhëhequra nga Shtetet e Bashkuara kundër forcave siriane, ku përfshihet edhe programi i armëve kimike të vendit, kanë ngritur përsëri çështjen  se kur është e përshtatshme për të ndërmarrë veprime ushtarake kundër një shteti sovran. Rezulton se ka më pak mosmarrëveshje nga sa parashikohej. Sulmet me raketa