Home»Teknologji»Tashmë është zyrtare: Facebook vendos rregulla të reja për privatësinë

Tashmë është zyrtare: Facebook vendos rregulla të reja për privatësinë

Facebook ka njoftuar se do të rishikojë mjetet e privatësisë në mënyrë që të bëj më të lehtë gjetjen dhe ndryshimin e informacioneve personale për përdoruesit e këtij rrjeti social.

Detajet e këtyre ndryshimeve janë publikuar në një blog.

Ky veprim vjen pas kritikave të shumta për këtë kompani, pasi u bë e ditur që të dhënat e rreth 50 milionë përdoruesve të saj janë marrë dhe janë përdorë nga një kompani për këshillime politike.

Megjithatë, nga Facebook kanë deklaruar se këto ndryshime ishin paraparë para se të behej publik skandali, në mënyrë që të jenë në linjë me rregullat e BE-së. /Telegrafi/

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *