29/04/2018

Në 1995, një adoleshente shkoi në një kodër me pamje të bukur, pastaj u zhduk. Pse kanë mbetur kaq shumë pyetje pa përgjigje për çështjen e Ruth Uillson? Martin Bright(gazetari): Dy vjet më parë, rastisa të takoj një ish-oficer policie, tashmë në pension, i cili më pyeti nëse e mbaja akoma

“Unë kam pasur përherë shokë më të mëdhenj se vetja dhe tani i shoh ata të kenë ndërtuar karriera të suksesshme, punë të suksesshme, partneritete me firma të mëdha, dhe përherë kam vënë re një formë realizimi në jetën e tyre, e cila erdhi pas qëllimeve dhe vullnetit të tyre

Normalisht nuk ekziston një çift perfekt, por është thelbësore që një marrëdhënie të të japë mirëqenie, në vend të pasionit. Një marrëdhënie e shëndetshme ka plot karakteristika, disa nga të cilat janë këto: Ke dëshirë të rrish me personin tjetër. Ke dëshirë të rrish me të, pa të shtyrë dikush,

Ji vetvetja Një dashuri është e vërtetë, vetëm kur njerëzit të duan për atë që je. Për të mos folur pastaj për faktin që njerëzit unikë janë të jashtëzakonshëm dhe shumë të rrallë. Ndaj, ji vetvetja, pa maska dhe pa frikëra. Të gjithë jemi joperfektë, por kemi edhe cilësitë që

Puna e saj e palodhur në mes të viktimave të varfërisë në Indi e ka bërë një nga personat më të famshëm në botë dhe një nga më të njohurat e të gjitha kohërave, duke bërë që të fitonte çmimin “Nobel”për Paqen në vitin 1979. Është shenjtëruar nga papa Giovanni

Dieta ushqimore ka rëndësinë bazë për të pasur një shëndet të mirë dhe ndjekja e një diete të duhur e të shëndetshme është në duart tona. Shpesh, njerëzit e lidhin dietën me uljen e sasisë së ushqimit që marrin gjatë ditës, ose me reduktimin e kalorive në ushqimet që konsumojnë