28/04/2018

Lëvizjet feministe kanë bërë dhe vazhdojnë të bëjnë fushatë për të drejtat e grave, duke përfshirë  të drejtën për të votuar, për të mbajtur poste publike, për të punuar apo për të pasur  pagesë të barabartë me burrat. Pavarësisht se krenohemi me iniciativa të tilla, kjo nuk do të thotë

Është e habitshme se sa shumë mund të tregojë për në shenja jonë e horoskopit. Më poshtë përshkruhet reagimi tipik për çdo shenjë kur humbet kontrollin nga nervozizmi. Dashi: Të qëllon me armë Demi: Rrëzon sendet që i ndodhen afër Binjakët: Ulërasin Gaforrja: Qan Luani: Flet si i përçartur pa

Kur bëhen bashkë mendjet më të zgjuara, ne të gjithë presim që ata të japin shpjegim për çdo gjë. Gjithsesi, herë pas here dalin probleme të reja që as shkencëtarët e NASA-s nuk mund t’i përllogarisin e t’i kuptojnë. Një javë më parë, ndërsa NASA po vëzhgonte mbi det në

Njerëzit mendojnë se mënyra e vetme për të reduktuar kilet e tepërta apo për të tonifikuar trupin janë disa orë të mira në palestër. Ajo që do t’ju tregojmë këtu është se, duke ndjekur mënyrat e mëposhtme, ju do të jeni në gjendje të arrini resultate të njëjta me shumë

Platforma sociale ka zbuluar standardet, të cilat nëse shkelen do ju bllokojnë profilin. E në listën e gjërave përfshihet: Postimi i cdo lloj përmbajtjeje me qëllim të dhunshëm ose përmban kërcënime është rreptësisht e ndaluar. Nëse zbulohet se promovoni krimin, shisni drogën ose armët, llogaria juaj do fshihet menjëherë. Siguria

Peshqit Njerëzit e lindur nën shenjën e Peshqve kanë një kënaqësi të madhe kur bëjnë mirë për njerëzit rreth tyre, prandaj ata marrin vendin e dytë. Peshqit priren të komprometojnë veten e tyre, ata janë lloji i njerëzve që do të bëjnë gjithçka për të ndihmuar të tjerët, edhe nëse