27/04/2018

“Shumë pak njerëz e kanë kuptuar se sa pranë luftës ishim disa muaj më parë, me pas u shfaqën tre rrethana të favorshme: Moon Jae-in që këmbëngulte për të ftuar koreano-veriorët në Olimpiadën Dimërore; Kim që kërkonte të gjente një mënyrë për zbutjen e sanksioneve ekonomike dhe mbi të gjitha,

Kaloritë janë matëse të sasisë së energjisë që përmban ushqimi, dhe luajnë një rol kyç në shkencën e ushqimit. Në fundin e shekullit 19, shkencëtarët nisën punën e mundimshme të matjes së kalorive të ushqimit duke e djegur atë në një kontenier të mbyllur dhe matur nxehtësinë që çlirohej. Ndërkohë