26/04/2018

“Askush nuk mund t’i heqë dot rrudhat nga balli im, të shtuara përgjatë momenteve më të bukura të jetës sime; apo rrudhat përreth gojës sime që tregojnë se kam qeshur dhe kam puthur; as lëkurën e rrudhur poshtë syve të mi, sepse ajo shtë kujtimi se sa shumë kam qarë