26/04/2018

Kanadezi gjenial pa dhe kuptoi i pari sa dhe çfarë ndryshimesh do t’i sillnin mjetet e reja të komunikimit socialitetit njerëzor. Leksioni i tij i aplikohet edhe Internet & co. Drejtori aktual i McLuhan Program at Toronto University na shpjegon se pse në epokën e globalizuar dhe multikulturore çdonjëri është

Dominique Moisi, si e gjykoni fjalimin e Emmanuel Macron para Kongresit të SHBA? Mendoni që udhëtimi i tij ka qenë i frytshëm? Ai i Macronit në Kongres ishte një fjalim i madh. Një ditë më herët, në konferencën për shtyp në SHtëpinë e Bardhë me presidentin Trump, mu duk më

Publikimi i Oddest Medical Cases na zbulon një rast të rrallë të një femre nga Michigan-i me moshë 28 vjeç, e prekur nga disa simptoma të çuditshme. Pacientja kreu një konsultë mjeksore, sepse ndiente dhimbje të vazhdueshme abdominale dhe një ndjesi me një topth që lëvizte brenda trupit të saj

Në ditën e Shën Gjergjit lindi fëmija i tretë i princit William dhe Kate Middleton-it. Bebja që merr trajtime të një madhërie dhe merr titullin princi i Cambridge peshon 3.8 kg. Është nipi i tretë i princit Karl, stërnipi i 6-të i Mbretëreshës Isabela dhe i pesti në rradhën për

Secili nga ne, e kontrollon telefonin celular afërsisht 80 herë brenda një dite. Pra, nëse ia del të mos e hapësh celularin çdo 30 sekonda, je praktikisht një superhero. Të jemi të sinqertë, kjo nuk është aspak e mirë. Të kalosh shumë kohë kërrusur mbi celular mund të sjelli probleme

Në qoftë se vendimi që kishit marrë për këtë vit ishte: të rrisnit nivelin e produktivitetit në punë, atëherë Priceonomics ka një lajm për ju. Kjo  kompani që meret me marketing, për dy vitet që lamë pas , kreu një studim ku vëzhgoi dhe doli në përfundime të sakta, se