22/04/2018

“Jeta është ajo që të ndodh, ndërkohë që je i zënë duke bërë plane të tjera”. “Jeta është 10% çfarë të ndodh dhe 90% se si reagon, ndaj asaj që të ndodh”. “Jeta nuk është gjetja e vetes. Jeta është krijimi i vetes”. “Jeta është si një monedhë. Ti mund

Bëj mirë dhe gjëra të mira do të ndodhin në jetën tënde. Mirësia mund të të vijë në mënyra të ndryshme: një marrëdhënie e re, një njohje e re, para të ardhura në mënyrë të papritur në jetën tënde, shërimi nga një sëmundje, një akt mirësie prej dikujt që nuk

Ndryshe nga 9 shenjat e tjera që shpeshherë e gjejnë veten në vështirësi ekonomike dhe pa një dyshkë në xhep Demi, Virgjëresha dhe Bricjapi jo vetëm që nuk kanë probleme të kësaj natyre, por edhe arrijnë të kursejnë. Demi Personat që i përkasin kësaj shenje janë llogaritarë të lindur. Nuk

Ky është parashikimi i shenjave të horoskopit për këtë javë. Sipas tij këto janë disa nga gjërat kryesore që do i ndodhin çdo shenje. Dashi Dashuria: Interesant dhe të papërmbajtshëm, çfarë doni më shumë? Me Marsin kontradiktor, energjitë do të bien, por Mërkuri ju ndihmon të shoqëroheni, të zgjeroni kontaktet

Kur fëmijët kanë një marrëdhënie të shëndetshme me prindërit e tyre, ata mbajnë mend çdo gjë që kanë ndarë me ta gjatë rritjes, si ditëlindjet, udhëtimet, shëtitjet dhe rutinën e përditshme. Ata që rriten pa praninë e prindërve pranë, kanë më shumë mundësi të tregojnë mungesë vetëbesimi, pasiguri, por edhe

Nuk do të jesh asnjëherë i lirë, nëse nuk e liron veten nga burgu i mendimeve të tua negative. Përpara se të flasësh, dëgjo. Përpara se të reagosh, mendohu. Përpara se të kritikosh, prit. Përpara se të lutesh, fal. Përpara se të heqësh dorë, përpiqu. Mjaft u shqetësove për gjërat