21/04/2018

Qëndrimi juaj dhe jo zotësia juaj, përcakton madhështinë tuaj. Ji i dobishëm. Nëse sheh një person pa buzëqeshje në fytyrë, jepi tënden. Ti mund të bësh depozita pozitive në ekonominë tënde çdo ditë duke lexuar apo duke dëgjuar materiale pozitive, jetëndryshuese, si dhe duke u shoqëruar me njerëz inkurajues dhe