20/04/2018

“Bukuria e një femre nuk qëndron në pamjen e jashtme, por në shpirtin e saj. Është përkujdesja që ajo e jep gjithë dashuri për të tjerët, pasioni që ajo tregon. Bukuria e një femre shtohet me kalimin e viteve”. – Audrey Hepburn Femra të mira ekzistojnë kudo, por ky fakt

“Xhelozët janë problem për të tjerët, por torturë edhe për veten”. – Uilliam Penn Asgjë nuk ndihet më keq se të arrish një objektiv tëndin, apo të korrësh sukses në një fushë të caktuar dhe të zbulosh se njerëzit përreth nuk ndihen krenarë për arritjen tënde, akoma më keq kur

Një shkëmb i stërmadh i hapësirës mund të bjerë në tokë në vitin 2135, sepse anija e NASA-s – e projektuar për të mbrojtur planetin tonë nuk do të jetë në gjendje ta shmangë atë, paralajmërojnë shkencëtarët. Projekti i NASA-s “Hypervelocity Asteroid Mitigation Mission for Emergency Response” është menduar të

A mendoni se e keni gjetur gjysmën tuaj? Jini të kujdesshëm sepse mund të ketë frikë nga angazhimi dhe madje edhe ndryshojnë partnerë kur ju mërziten. Këtu janë 3 shenjat që kanë frikë të angazhohen: Dashi Nuk është e vështirë për një dash të qëndrojë në një marrëdhënie të gjatë,

Janë shumë gjëra të cilat i kemi inat, por disa na bezdisin me të vërtetë shumë, sa mund edhe të themi se i Urrejmë! Ja cilat janë ato për secilën shenjë: Dashi urren: Mbylljen e kafshëve në kafaze Mospërgjigjen në telefonata Njerëzit që publikojnë gjërat intime në rrjetet sociale Njerëzit

Keni dëgjuar me qindra metoda se si të rrisni produktivitetin tuaj, nga ushqimet që duhet të konsumoni e ndoshta deri tek dozat e vogla të drograve që mund t’ju ndihmojnë. Mos e torturoni veten, kur shumë lehtë mund të ndiqni shembullin e sipërmarrësve më të suksesshëm të cilët produktivitetin e