17/04/2018

Për vdekjen dëgjojmë shpesh dhe të gjithë e pyesim veten se çfarë ndodhë me trupin tonë pas vdekjes.Këtë gjë na i shpjegojnë shkencëtaret me disa fakte interesante mbi atë se çfarë ndodhë mbi trupin  pas vdekjes. Nga  këndvështrimi i mbijetesës së specieve, vdekja është e dobishme dhe e domosdoshme për

Nga Michael Ignatieff * Makiaveli nuk ishte aspak teoricieni i parë, që shkruante se politika është një biznes i pamëshirshëm, e cila kërkon që udhëheqësit të bëjnë gjëra, të cilat ndërgjegjja e tyre private mund t’i urrejë. Mund ta themi me siguri, se politika është një nga ato fusha të

Disa prej të vetmëve fakte për të cilët ekspertët bien dakord në lidhje me Sfinskin e Madh të Gizës është se ajo është një prej statujave më të mëdha dhe më të lashta në botë dhe që ka trup luani dhe kokën e një faraoni egjiptian. Pjesa tjetër është e