15/04/2018

“Duaji prindërit e tu dhe kujdesu me dashuri për ta. Vlerën e tyre të vërtetë ke për ta kuptuar, kur të shohësh bosh vendin ku ata uleshin përherë”. “Askush mbi tokë nuk do të të dojë më tepër se prindërit e tu”. “Mos i mërzit prindërit e tu për të

“Besoji Zotit janë dy fjalët që ndoshta do i dëgjosh shpesh në jetën tënde, por që me kalimin e kohës do ta kuptosh se sa e vështirë është t’i bindesh atyre fjalëve. As unë nuk e di se çfarë ka rezervuar e ardhmja për ty. Ti mund ta humbasësh gjithçka

“Madhështia është diçka që ekziston realisht tek të gjithë ne. Është diçka shumë e thjeshtë, për aq kohë sa themi: “Kjo është ajo që unë besoj dhe unë do vdes duke besuar për këtë gjë”. Gjëja që unë e besoj fortësisht tek vetja ime, është se unë mund edhe të

“Jam jashtëzakonisht krenar dhe i lumtur për gjithë regjizorët, aktorët, këngëtarët, shkrimtarët, producentët e rinj që po dalin në dritë pas gjeneratës sime. Në veçanti, për Barry Jenkins. Shumë pak njerëz e dinë, por ai bëri 10, 15, 20 filma me metrazh të shkurtër përpara se t’i jepej mundësia të

A nuk të duket sikur disa herë je duke bërë garë me kohën? Nëse po të ndodh kështu, atëherë me siguri po e pyet veten se si mund t’ia dalësh të bësh gjthçka që synon. Ose ndoshta po pyet veten se si ta përdorësh në mënyrë efektive kohën tënde. Cilado