12/04/2018

Mjekësia moderne këtë sëmundje në shumicën e rasteve e shëron me ilaçe, mirëpo në disa raste natyra goxha shumë ndihmon në terapinë e rregullt. Rrika, tërshëra dhe vezët janë tre përbërësit kryesorë të cilët ndihmojnë në shërimin e kësaj sëmundjeje. Natyrisht, kjo nuk përjashton marrjen e terapisë së rregullt dhe

“Albert Ajnshtajn dikur ka thënë: “Çdokush është një gjëni, por nëse e gjykoni një peshk nga aftësia e tij për t’u ngjitur në një pemë, ai do ta jetojë gjithë jetën duke besuar se është budalla”. Unë dua t’i drejtohem gjithë sistemit arsimor që ekziston. Dua të di nëse është

“Femrat ndihen sikur u duhet të marrin leje për të bërë diçka. Ne duhet të udhëheqim dhe ta ndryshojmë atë mendim”. “Mos e dëgjo asnjëherë në kokën tënde zërin që të thotë: “Kush jam unë për të thënë diçka?”. Ti je një qenie njerëzore. Ti me 100% siguri mund të

Shiko tri letrat e mëposhtme dhe zgjidh atë që të tërheq më tepër. Secila letër përmban një mesazh të rëndësishëm motivues që do të të frymëzojë për të ecur përpara në jetë. Letra numër 1: Kjo letër tregon se po kalon një periudhë shërimi nga një zhgënjim që ke kaluar

Dëshira për t’u hakmarrë është e natyrshme, sado që ta bindim veten se nuk jemi tipa hakmarrës. Mirëpo shpesh ne gabohemi në mënyrat që zgjedhim për t’u hakmarrë duke e lënduar tjetrin dhe duke dalë nga natyra jonë si njerëz të mirë. Harrojmë se hakmarrja më e mirë është vetëpërmirësimi.

Ka raste kur nuk jemi të sigurt se ku po shkojmë, apo nëse rruga ku po kalojmë është e duhura. Është normale që të kemi dyshime dhe shqetësime, pasi të gjithë duam të njëjtën gjë: të jemi të lumtur. Ndonëse ne nuk mund të jemi të vetëdijshëm për atë që