11/04/2018

Shumë nga vendimet tona shkaktojnë pyetje dhe komente nga njerëzit e tjerë, familjarë, miq, apo persona të afërm që për ndonjë arsye apo për ndonjë tjetër, e kanë përherë një opinion lidhur me mënyrën se si duhet të sillemi, se si t’i ndërtojmë marrëdhëniet dhe se me kë të komunikojmë.

Shenja jonë e horoskopit tregon shumë për personalitetin dhe karakteristikat tona. Gjithsesi, astrologët pranojnë njëzëri se miqtë më të mirë që çdo femër mund të ketë, janë ata që i përkasin shenjës së dashit. Normalisht edhe meshkujt e shenjës së dashit nuk janë perfektë, pasi kanë edhe ata të metat

Realiteti ynë është i mbushur me ideale të rreme që po ndikojnë përherë e më fuqishëm në shoqërinë tonë. Për fat të keq, ne sot shohim mjaft femra që në kushtet e një presioni mjaft të lartë shoqëror, përpiqen të bëjnë çdo lloj gjëje për të qenë tërheqëse në sytë

Ajo që duhet të dinë të gjithë lidhur me personat e lindur në muajin prill, është se ata janë ekstremistë në marrëdhënie dhe në ndjenja. Ata kanë karakteristika të veçanta që të gjithëve iu duken interesante, pasi rrallë i gjejnë në personat e tjerë. Kjo është arsyeja se, nëse do

Mbaji sekretet për veten tënde. Ekzistojnë njerëz të rrallë që i kuptojnë vlerat e sekreteve tona, por në botë ka edhe njerëz me gojë të madhe që mëzi presin të mësojnë diçka nga ne për ta ndarë edhe me persona të tjerë. Ndaj, gjëja më e sigurtë është se miku

Në dekadat e fundit, niveli i deteve është rritur me 3.2 mm në vit – sa dyfishi i mesatares së shekullit të fundit. Ekspertët parashikojnë tani një rritje me 2 m në 100 vitet e ardhshme. Por niveli i deteve nuk është konstant përreth globit. Rrymat e oqeaneve dhe forma