10/04/2018

“Dikur, një burrë gjeti një vezë fluture dhe një ditë, një çarje e vogël u duk në të. Ai u ul dhe po shihte se sa shumë po përpiqej larva me gjithë trupin e vetë të dilte prej vrimës së vogël të vezës, dërisa vuri re se larva nuk po

Një nga peronalitetet më toksike që mund të njohim në çdo lloj shoqërie, është një përson hipokrit. Për shkak të natyrës së tyre, na duhet shpesh shumë kohë për të kuptuar qëllimet e tyre të vërteta, sepse ata arrijnë t’i fshehin hapat e tyre pas një miqësie të shtirur me

Me shumë mundësi edhe ti ke kaluar nëpër marrëdhënie toksike dhe nuk e ke provuar për një kohë të gjatë lumturinë, saqë kur ajo vjen, nuk e kupton as se çfarë po të ndodh, apo se si të reagosh. Ke harruar se lumturia e përkohshme është shumë larg lumturisë së

“Të është falur vetëm një grimcë çmendurie. Mos e humb atë”. “E di se çfarë është muzika? Një kujtesë nga Zoti se ka diçka tjetër në këtë univers përveç nesh; një lidhje harmonike midis gjithë qenieve me jetë, kudo, edhe në yje”. “Unë mendoja se gjëja më e keqe në

Me siguri edhe ty të ka ndodhur të jesh lënduar nga dikush. Ato momente kanë qenë të vështira. Ke menduar se sa kohë ke humbur, se sa shumë ke humbur nga vetja dhe se sa gabim ke bërë që nuk i ke kuptuar qëllimet e personit tjetër. Dhe e keqja

Ndryshime të llojllojshme në shuplakat dhe gishtat tanë mund të tregojnë problemet në pjesët e tjera të trupit, prandaj këto shenja paralajmërimi nuk do të duhej t’i injoronim. Simptomat e këtilla mund të jenë të shkaktuara nga sëmundje specifike apo mungesa e nutrienëve në organizëm, transmeton Telegrafi. Mbase dini t’i