09/04/2018

1. Mos flisni për planet tuaja më ambicioze Heshtni për to, deri kur të mos arrini që t’i realizoni. Planet afatgjata janë pika të dobëta dhe faza të programuara keq, nëse nuk mburreni, askush nuk do e vërë re. Dikush tjetër mundet që të përdorë idenë tuaj, ta përmirësojë dhe

Gurët e veshkave janë depozita të forta të mineraleve dhe kripërave që janë kristalizuar së bashku në veshka. Zakonisht, lëngu në urinë parandalon që produktet e mbetjeve të vijnë në kontakt me njëra-tjetrën. Gurët e veshkave fillojnë të formohen kur nuk ka përmbajtje të mjaftueshme të lëngjeve ose shumë mbetje

Hulumtimi, i cili ka analizuar të dhënat e gati 12.000 personave, të cilët janë pranuar në emergjencë ose janë hospitalizuar për shkak të anafilaksisë, ka treguar që numri i intervenimeve për shkak të anafilaksisë, reaksioneve të rrezikshme për jetën, mund të reduktohet nëse merren masat e duhura parandaluese. Anafilaksia është

Në një faqe të Facebook-ut kushtuar Kupës së Botës, Rusi 2018 të apasionuarit votuan për golin më të mirë. Sipas Fifas, goli i meksikanit Manuel Negrete në tetëshen e Kupës së Botës,  Meksikë 1986 u zgjodh nga të apasionuarit si goli më i mirë në histori i turneut. Goli sublim

“Dhimbja kur të thyhet zemra, nuk është në thelb një proces emocional dhe psikologjik. Më tepër ajo është një proces fizik. Në njëfarë mënyrë, kushdo përpiqet të vrasë diçka që është bërë tashmë pjesë e vetes së vetë. Mendohet se mënyra më e mirë për ta kaluar këtë gjendje, është

Fjalët janë të pamjaftueshmë për të shprehur apo përkufizuar dashurinë e pakushtëzuar midis një nëne dhe vajzës së saj. Mirëpo në këtë shkrim ne do t’ju sjellim vetë nënat me fjalët e tyre për vajzat që përpiqen t’i japin trajtën e duhur dashurisë që ekziston midis tyre. “Shpresoj shumë që