08/04/2018

Është mjaft e thjeshtë ta humbasësh besimin lidhur me ekzistencën e Zotit, apo fuqinë e Tij, teksa përballemi me kohëra të vështira dhe të pasigurta. Besimi ynë nis të lëkundet dhe ne dyshojmë lidhur me ekzistencën e Tij, apo me faktin se Ai mund të jetë vërtet duke na ndihmuar

Imagjinoni sikur do të kishit vetëm 100 orë për t’u vetëpërmirësuar dhe do t’ju duhet t’i ndanit midis asaj fushe ku jeni më të aftë, mesatarisht të aftë dhe fushës ku nuk jeni të aftë. Si do t’i ndanit ato 100 orë? 33 orë – 33 orë – 33 orë

Kur një femër dhe një mashkull takohen, ata lidhen në mënyrë energjitike dhe sipas ligjit të enëve komunikuese të gjakut, midis tyre ndodh një shkëmbim energjie. Gjatë puthjeve midis tyre, ndodh më së shumti shkëmbimi energjitik, në të cilën normalisht edhe cilësitë që shkëmbehen, janë në varësi të karakteristikave që

Çdokush është unik në llojin e vetë dhe duhet të jetë tepër krenar për këtë gjë. Çdokush duhet ta bindë veten se meriton më të mirën. E meriton dhe pikë. Ti meriton një dashuri të vërtetë, një dashuri me dikë që ia vlen. Është e vërtetë që duhet të presësh

Shumë njerëz e ngatërrojnë mirësinë me të qenurit një person i ndjeshëm apo emotiv, mirëpo janë pikërisht ndjeshmëria dhe emocionet ato që u japin forcë njerëzve me shpirtin e pastër. Këto cilësi që shumë njerëz i marrin për dobësi, u lejojnë njerëzve shpirtmirë të kuptojnë ndjenjat e të tjerëve dhe

Nga Aurenc Bebja* Francë – 8 Prill 2018 “Ce soir” ka botuar, të hënën e 10 prillit 1939, në faqen n°3, deklaratën e patriotit shqiptar, Faik Konica, në lidhje me pushtimin e Shqipërisë nga Italia fashiste. Aurenc Bebja, nëpërmjet blogut të tij “Dars (Klos), Mat – Albania”, ka sjellë për publikun