07/04/2018

  Ata janë më të vëmendshëm dhe të ndjeshëm. Ata ndihmojnë plakat që të kalojnë rrugën, shpëtojnë macen nga pema, japin paratë e fundit për të ndihmuar ata që kanë nevojë.   Këta njerëz e bëjnë botën më të mirë. Në pamje të parë ata mund të duken të fortë

     Fluturat janë simbole të lashta dhe të bukura. Ata simbolizojnë shpirtin, jetën e përjetshme dhe lidhjen e shpirtrave tanë me universin. Ky test do të zbulojë sekretet e shpirtit tuaj! Gjithçka që ju duhet të bëni është të zgjidhni një flutur! Flutura 1 Ju jeni një person shumë

  Të gjithë kemi disa karakteristika të veçanta, që na veçojnë nga të tjerët.    Duke filluar nga pasionet, e deri tek rutina e përditshme, janë disa elementë që përcaktojnë dhe ndikojnë tek formimi ynë i përgjithshëm. Për shembull: nëse dikur ëndërron perfeksionin, një tjetër preferon të kalojë jetën si

  Yjet thuhet se dinë diçka mbi shëndetin tuaj, ndaj është e rëndësishme të dini se ç’parashikojnë ato. Çdo shenjë zoodiakale është e lidhur me një pjesë të trupit, kështu që duke ditur se cila pjesë e trupit tuaj është më e ndjeshme, atëherë ndoshta mund t’iu ndihmojmë të bëni

 Një nga çelësat e lumturisë? Lëviz, ji aktiv. Mjafton edhe një ndryshim i vogël, si për shembull të bësh ushtrime fizike një ditë në javë ose t’i dedikosh qoftë edhe 10 minuta në harkun 7-ditor për të vëzhguar një rritje në nivelin e lumturisë. Për të nxjerrë në pah këtë

Jo çdokush është social. Sa herë na ka rastisur të shohim dikë të strukur në cep të dhomës apo të heshtur në maksimum…A e keni menduar ndonjëherë se këto janë shenja që flasin shumë për personin në fjalë? Të qenurit i turpshëm, shpesh keqinterpretohet si mendjemadhësi tek të tjerët, edhe