05/04/2018

Skandali i vjedhjes dhe keqpërdorimit të të dhënave të përdoruesve të Facebook-ut nga konsulenti politik “Cambridge Analytica” është thelluar edhe më shumë. Rrjeti më i madh social në botë, Facebook njofton tashmë se, pas rishikimit të problemeve për të cilat u akuzua, nga shpërndarja jo e duhur e të dhënave

Hulumtimet e reja nga UCLA zbuluan se ushqimet e pasura me DHA, një acid yndyror omega-3, mund të përmbysin disa nga dëmtimet që shkakton fruktoza. Këtu janë 4 ushqime që ju ndihmojnë për të rikuperuar një ditë, ku nuk jeni ushqyer shëndetshëm: Salmoni Përmirëson të mësuarit dhe kujtesën, dhe shëron

Edhe pse pozicioni i tij nën shenjen e pikëpyetjes pas skandalit të të dhënave, Mark Zuckerberg këmbëngul se mbetet personi i duhur për të drejtuar rrjetin më të madh social të botës. Kur krijon diçka si Facebooku, një projekt i pashembullt në botë, do të mbërrijë një pikë që gjërat

“Ushqe ëndërrat. Lëri të vdesin urie dyshimet”. “Zbulo vlerat e tua dhe ndihmoji ata rreth teje të zbulojnë edhe vlerat e tyre, gjithashtu”. “Ato që ekzistojnë, ekzistojnë, por kjo jo gjithmonë do të thotë se ato janë çfarë duhet të ishin”. “Heroi për të cilin po pret, është ai që

Kur ishte fëmijë, ajo e kalonte shumicën e kohës në një zyrë të vogël pesë kate sipër apartamentit të së ëmës. Atë e ofendonin shpesh në fëmijëri, sepse ishte shumë e dobët dhe nuk vishej aq bukur sa shoqet e saj. Kjo gjë bëri që Jolie të vendoste të largohej

Në moshën 17 vjeçare ajo u përjashtua nga gjimnazi. Në moshën 25 vjeçare mbeti jetime, pasi e ëma i vdiq nga një sëmundje e rëndë. Në moshën 27 vjeçare u martua me dikë që e dhunonte, por që u divorcua nga ai menjëherë pas lindjes së fëmijës me të. Në