04/04/2018

Ky është përfundimi i një studimi të Forumit Ekonomik Botëror, që e argumenton këtë gjetje me faktin se qytetet gjermane kanë hapësira të mëdha të gjelbra, një trafik shumë pak të ngarkuar, e mbi të gjitha nivele shumë të larta të gjendjes shëndetësore të banorëve. Janë pikërisht 4 qytete gjermane,

Moringa oleifera është një bime qe rritet në Indinë Veriore dhe mund të gjendet në Azi dhe Afrikë. E quajtur “pema e mrekullisë”, nuk është shumë e njohur në vendet perëndimore për pasurite e saj medicinale. Gjatë gjithë historisë, moringa është përdorur si një ilaç për një shumëllojshmëri të kulturave

I zbuluar në vitin 1896, Ungjilli i Marisë ishte gjithashtu një nga librat e përjashtuar nga Dhiata e Re. Shumë studiues e konsiderojnë veprën si gnostike, ndërsa të tjerët nuk pajtohen, duke thënë se ajo ndryshon edhe në shtrirje, edhe në qasjen teologjike. E udhëhequr nga burra, kisha zyrtare nuk

Shpresat qenë aq të mëdha sa që Perëndimi përfundoi duke akumuluar një borxh të jashtëzakonshëm Parashikimet e ekonomistëve shpesh janë të gabuara. Motivi është që në shumë raste janë një zgjatim i së tashmes. Dhe nuk marrin në konsideratë ndryshimet e papritura e të thella. Pikëpamja e studiuesit çek Tomáš

Në një familje ka dashuri, bashkëjetesë, seks, para, punë, edukim. Ka shumë marrëdhënie personale gjatë gjithë viteve. Nuk ka vepër letrare që nuk rrëfen në një mënyrë ose tjetër për ndonjë familje që nuk funksionon. Fijet e ngatërruara të këtyre familjeve përbëjnë edhe subjektin e romaneve të mëdha. Compson-ët në

1. Kultura e Tapetit të Kuq i ka fillesat në Greqinë e lashtë. Përmendja më e hershme ka qenë në dramën “Agamemnoni”, ku “Rruga Crimson” përdorej për të treguar pozitën, ndërsa ishte një luks që i përshtatej vetëm perëndive. 2. Kryetarët e bashkive të Kartagjenës dhe Romës, nënshkruan një traktat