03/04/2018

Askush nuk e di se çfarë duan femrat në të vërtetë. T’i kuptosh ato është duket si shkencë më vete pasi janë më të vështira se meshkujt. Në fakt nuk është edhe aq e vështirë nëse u shkon pas fijes ose thjesht hapesh mjaftueshëm me to për t’i kuptuar si

Gjatë jetës, të gjithë ndesheni me njerëz të ndryshëm, por duhet të dini të përzgjidhni mirë. Nëse nuk ndiheni mirë në shoqërinë e dikujt, sipas intv.al duhet të veproni, pra t’i shmangni. Ja lista e këtyre personave, që duhet t’i qëndroni larg: 1. Njerëzit që bëjnë vetëm thashetheme Nëse bëjnë

Paraliza e gjumit është një fenomen që ndodh në momentin kur na ze gjumi ose kur sapo zgjohemi. Ajo është paaftësia për të lëvizur apo folur ndërkohë që jemi zgjuar, pra truri jonë është zgjuar kurse trupi jo. Sipas studimeve paraliza e gjumit prek një pjesë të madhe të njerëzve

Femrat kalojnë shumë kohë për tu dukur bukur, kryesisht duke përdorur grim por shpesh harrojnë të kujdesen për lëkurën e tyre. Ne ju sjellim disa sekrete bukurie që do ju ndihmojnë në përditshmërinë tuaj. 1-Për të forcuar qerpikët tuaj, lyejini fillimisht me pudër dhe më pas me rimel dhe do

“Unë nuk njoh ndonjë person që të mos e kërkojë diçka sa më shpejt të jetë e mundur. Ne kërkojmë të na përgjigjen sa më shpejt në mesazhe; kërkojmë të na e kthejnë dashurinë sa më shpejt; kërkojmë të kemi njohje të reja sa më shpejt; kërkojmë të na shërbejnë

Pëlqimet dhe shijet e njerëzve kundrejt gjinisë së kundërt kanë qenë, janë dhe do të mbeten një mister për shkencën. Është thënë e stërthënë se femrat pëlqejnë meshkujt rebelë dhe deri diku kjo “legjendë urbane” është pranuar si e vërtetë, por kohët e fundit ky pohim është tronditur prej fakteve