Home»Thenie»“Mos pranoni thërrimet. Kemi lindur gra dhe jo milingona”. Këto janë disa thënie të mëdha nga njerëz të mëdhenj

“Mos pranoni thërrimet. Kemi lindur gra dhe jo milingona”. Këto janë disa thënie të mëdha nga njerëz të mëdhenj

“Mos pranoni thërrimet. Kemi lindur gra dhe jo milingona”. – Marilyn Monroe

“Suksesi? Nuk e di se çfarë do të thotë kjo fjalë. Jam i lumtur, por suksesi, për mua është paqja e brendshme. Është një ditë e bukur për mua. Ky është suksesi”. – Denzel Washington

“Përpiqu të mos bëhesh një njeri i suksesit, por një njeri i vlerave”. – Albert Einstein

“Udhëtimi i një mijë kilometrave, fillon me një hap të vetëm”. – Lao Tzu

“Sekreti i ecjes përpara qëndron tek nisja”. – Mark Tuein

“Është e vështirë të dështohet, por më e keqja nga të gjitha është të mos jesh përpjekur kurrë për të patur sukses”. – Teodor Ruzvelt

“Një ditë e keqe për egon tënde është një ditë e madhe për shpirtin tend”. – Jillian Michaels

“Gjëja më e tmerrshme nuk është t’i copëtosh zemrat, por e kundërta, t’i shndërrosh ato në gurë”. – Oscar Wilde

“Sa më bosh koka, aq më e gjatë gjuha”. – Bruce Lee

“Vështirësitë e jetës disa i lodhin,të tjerë i forcojnë.Nuk ka asgjë në botë që të vrasë shpirtin e atij që ëndërron të arrijë diçka në jetë”.  – Nelson Mandela / bota.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *