Home»Rretherrotull»Më thuaj ç’grup gjaku ke, të të them ç’personalitet je…

Më thuaj ç’grup gjaku ke, të të them ç’personalitet je…

Në disa kultura, grupi i gjakut merr të njëjtën rëndësi sa horoskopi dhe 12 shenjat e zodiakut. Njësoj si yjet që mund të parashikojnë të ardhmen, të tjerë besojnë se grupi i gjakut lidhet drejtpërdrejte me natyrën dhe personalitetin e njerëzve.

Më poshtë do të lexoni karakterin sipas grupit të gjakut !

Grupi i gjakut A

Individët me tipin A të gjakut vendosin të tjerët para. Ata janë dëgjues të mirë dhe miq të shkëlqyer. Njerëzit me grup gjaku A priren t’i fshehin emocionet dhe në fillim mendojnë gjithmonë për të tjerët. Me kalimin e kohës, kjo mund të çojë në probleme të tilla si depresioni dhe ankthi.

Këta njerëz shquhen për aftësitë e tyre në fusha si: kontabilistë, bibliotekarë, avokatë, ekonomistë dhe shkrimtarë. Në dashuri, përshtaten më shumë me individë të tjerë të tipit A ose ato AB.

Grupi i gjakut B

Njerëzit me gjak B janë tejet të hapur dhe mirëpresin çdo gjë të re në jetën e tyre. Njësoj si njerëzit A dhe personat e grupit të gjakut B bëjnë lehtësisht miq, por me një ndryshim. Kur vjen puna tek problemet këta janë njerëzit që vendosin dhe mendojnë gjithmonë për veten e më pas për të tjerët.

Individët e Tipit B janë tepër shprehës dhe mund të “lexohen” lehtësisht nga të tjerët sepse gjuha e trupit i tradhton. Për shkak të kësaj, ata mund të bëjnë mjaft mirë profesionin e psikologut, gazetarit.

maxresdefault

Grupi i gjakut AB

Këta njerëz janë tejet spirituozë shumë racionalë dhe të ekuilibruar. Ata janë planifikues dhe organizatorë të shkëlqyer. Individët e grupit AB kanë aftësinë për të mbi-prodhuar hormonet si adrenalina, duke I bërë këta njerëz mjaft aktivë.

Ju do të shkëlqeni ne marrëdhëniet me publikun, si dhe pozita menaxhuese dhe arsimore.

Grupi i gjakut O

Ky është lloji më i zakonshëm i gjakut. Njerëzit e Lloji O kanë një fuqi të pazakontë, shkruan Living. Ata mund të jenë aktivë 24 orë në ditë dhe asnjëherë nuk thonë u lodha..

Ata janë shumë konkurrues dhe kanë tendencë të fokusohen tek fama sesa tek krijimi i lidhjeve të reja. Për shkak të kësaj, ata janë shumë të aftë në pozita udhëheqëse. Këta njerëz shkëlqejnë në fusha si kontabilistë, politikanë, biznesmenë dhe si dhe terapistë. /Telegrafi/

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SHARE

Më thuaj ç’grup gjaku ke, të të them ç’personalitet je…

Send this to a friend