29/03/2018

Një pjesë të mirë të kohës dashur padashur e kalojmë në rrjetet sociale të cilat janë kthyer në një pjesë të pandarë tonën, por realisht e vrasim mendjen për privatësinë tonë. Shpesh herë kemi lexuar lajme për faktin se po “spiunohemi” nga Facebook, Instagram, Whatsapp e shumë të tjera, duke

“Jeta është si një përrallë: Nuk ka rëndësi sa e gjatë është, por sa e bukur është”. Është e pamundur të jetosh pa dështuar në diçka, vetëm nëse pa e kuptuar, nuk po jeton fare – gjë që do të thotë se sërish ke dështuar nga mungesa e plotësimit”. “Ne

“Isha vetëm 18 vjeçe, kur u martova. Unë i përkisja një familjeje me mendime prapanike ku vajzë e mirë quheshe vetëm atëherë, kur nuk u thoje “Jo” prindërve. Babai im donte që unë të martohesha dhe ajo që unë i thashë, ishte: “Nëse kjo gjë të bën ty të lumtur,

Dashuria e vërtetë nuk mund të mbërrijë menjëherë, sepse kërkon mjaftueshëm kohë. Mund të thuash se e dashuron vërtet dikë, vetëm nëse e njeh dhe e vlerëson për gjithë virtytet dhe veset e tij. Gjatë jetës ne përfshihemi në marrëdhënie të ndryshme romantike, duke u përpjekur të gjejmë personin, me

Engjëjt janë krijesa të adhurueshme që sjellin me vete dashuri, paqe dhe lumturi në jetët tona. Testi që kemi përgatitur për ju sot ka si protagonist engjëjt. Ajo që duhet të bësh, është të zgjedhësh se cili të pëlqen më tepër dhe të zbulosh se çfarë duan të të komunikojnë

Ëndrrat gjithmonë kanë qenë një mister. Të shumta kanë qenë teoritë në lidhje me kuptimin e tyre, por asgjë nuk është e vërtetuar. Por shumë njerëz i harrojnë ëndrrat menjëherë sapo zgjohen. Ndoshta ky mister tashmë e ka një përgjigje dhe e thotë vetë shkenca. Gjatë pjesëve të ëndrrave nivelet