27/03/2018

“Njoh njerëz që janë diplomuar në moshën 21 vjeçare dhe nuk kanë gjetur një punë, as kur kanë mbushur 27 vjeçë. Njoh njerëz që janë diplomuar në moshën 25 vjeçare dhe kanë gjetur punë menjëherë. Njoh njerëz që nuk kanë shkuar asnjëherë në universitet, por e kanë kuptuar se çfarë

“Martesa mund të presë, arsimimi jo”. “Nga gjithë vështirësitë që një person duhet të përballojë, askush nuk është më munduese se akti i thjeshtë i të priturit”. “Një shoqëri nuk ka asnjë mundësi suksesi, nëse femrat e saj nuk janë të edukuara”. “Prapa çdo trishtimi dhe pikëllimi që Ai na

Ata janë më të vëmendshëm dhe të ndjeshëm. Ndihmojnë të moshuarat që të kalojnë rrugën, shpëtojnë macen nga pema, japin paratë e fundit për të ndihmuar ata që kanë nevojë. Këta njerëz e bëjnë botën më të mirë. Në pamje të parë ata mund të duken të fortë për t’u

Për mijëra vjet fatsjellësit janë përdorur për të futur dridhje pozitive për njerëzit. Bukuria dhe tërheqja e fatsjellësave është ende e përhapur në shoqërinë tonë ashtu siç ishte për paraardhësit tanë. Fatjesllësi bazuar në shenjën tuaj të zodiakut bën mrekullira – sapo të merrni vesh se cili është fatsjellësi juaj,

Është interesante të dish se si do të ecë marrëdhënia që ke nisur, apo të marrëdh një këshillë se si ta përmirësosh jetën me partnerin tënd. Testi i sotëm do të të ndihmojë. Zgjidh një letër dhe lexo këshillën që kanë letrat për ty. Cilën letër zgjedh? Fëmija Qetësohu, mos

Secili nga ne kalon nëpër momente të ndryshme në jetë, disa të lumtura, disa të vështira dhe të tjera shumë të vështira. E rëndësishme është t’i kujtojmë vetes se ne vlejmë, se jemi të rëndësishëm dhe nuk duhet të lejojmë askënd të na thotë të kundërtën. Dashuria për veten është