26/03/2018

Gjashtë mësime rreth parave që na duhen të gjithëve. Steve Siebold, autor i shumë librave, kaloi rreth 3 dekada të jetës së tij duke studiuar më shumë se 1200 milionerë që e nisën biznesin e tyre me 0 para në xhep. Në një artikull të publikuar nga CNBC, studiuesi sqaron

Dëshira për t’i dhënë fund me dikë për arsye nga më të ndryshmet, vjen në çdo marrëdhënie, gjatë gjithë kohës. Ne të gjithë flasim në gjithë të ndryshme të dashurisë. Ne u japim njerëzve ato që duam, në vend të atyre që ata duan. Nëse ti po kërkon për kohë,

“Ndonjëherë ndodh diçka dhe kupton se të gjithë njerëzit që thonin se të donin, zhduken, ndërsa diçka që kurrë nuk ia kishe hedhur sytë, të zgjat dorën për të ndihmuar”. “Njerëzit nuk janë si bizneset. Nuk mund t’i blesh apo t’i shesësh ata si një pronë. Nuk mund t’i kyçësh

Binjakët shquhen si komunikues të mirë ndër shenjat e tjera të horoskopit. Bien në sy lehtë për meritë të mendjes së shpejtë, zgjuarsisë së mprehtë dhe aftësisë për të biseduar. Njerëzit e kësaj shenje punojnë në fusha që përfshijne gazetarinë, shprehje opinionesh, fusha të cilat kërkojnë të shkruash e të

Nëse ke zgjedhur letrën e parë: Një lule në kopsht ka arritur të dalë me shumë vështirësi në dritë. Ajo ka arritur të mposhtë gurët për të lulëzuar mbi tokë. Pa frikë ajo rritet e lumtur mbi tokë. Kur jemi përballë një situatë të vështirë, kemi vetëm dy zgjedhje: të

Në jetë njohim shumë njerëz, por vetëm me disa arrijmë të provojmë një ndjesi ndryshe, atë që të gjithë e quajnë dashuri. Sot nuk duam të shpjegojmë se çfarë është dashuria, sepse gjithkush ka një koncept të vetin për këtë ndjesi. Mirëpo, sipas studimeve thuhet se ne dashurojmë vërtet vetëm