24/03/2018

“Mendo si një mbretëreshë. Një mbretëreshë nuk ka frikë nga dështimet. Dështimet për to janë një hap drejt madhështisë”. – Oprah Winfrey “Femrat kanë nevojë për tri gjëra në jetë: ushqime, ujë dhe komplimente”. – Chris Rock “Pas luleve, femrat janë gjëja më e bukur që Zoti i ka dhënë

Në një pikë të caktuar të jetës sonë, thuajse të gjithë ne njohim dikë që është totalisht i gabuar për ne. Ndoshta ai person nuk pëlqen të njëjtat gjëra që pëlqejmë ne, ndoshta nuk është aq i ndjeshëm sa ne, apo është më tepër i ndjeshëm, ndoshta na bën të

Dashuria nuk ka nevojë për përpjekje. Është e nevojshme të punohet për zhvillimin e marrëdhënieve, por dashuria është si një kërcim, i cili duhet të ndodhë në mënyrë të natyshme dhe të lirshme. Për fat të keq, disa marrëdhënie përfundojnë dhe ajo që mbetet, janë dy partnerët, të cilët e

Kivi përmban shumë të mira laksative, kozmetike dhe terapeutike. Kjo frutë njihet veçanërisht për kapacitetin për të ndihmuar në tretje falë përmbajtjes së lartë të fibrave, por përmban edhe shumë kripëra minerale dhe vitamina, sidomos vitaminën C. Kivi jep efekte pozitive edhe te sistemi imunitar, duke e forcuar atë, ndërsa

Çdo qenie njerëzore ka momente force dhe dobësie. Më poshtë do të lexosh se çfarë bën një femër e fortë në situata të vështira: Largohet nga personat toksikë. Nuk ka rëndësi nëse sapo e ka njohur një person të tillë, apo nëse e njeh prej vitesh. Nëse ai person i

Nuk ka goditje të befta, konsultime pa fund dhe mazhoranca të çala: mjafton të respektohet vota e qytetarëve dhe vullneti për t’i dhënë vendit një qeveri të fortë Dialog konstant, kompromis, refuzim i parimit shumicë/pakicë. Politologët e quajnë demokraci konsociale, që bën kontrast me atë konkuruese. Unus pro omnibus, omnes