23/03/2018

“Sado e vështirë mund të të duket jeta, ka gjithmonë diçka që mund ta bësh dhe të korrësh sukses”. – Stephen Hawking “Jeta është 10% çfarë të ndodh dhe 90% si reagon ndaj asaj që të ndodh”. – Charles R. Swindoll “Jeta nuk ka të bëjë me të gjeturit e

Në ditët e sotme po përdoret gjithmonë e më tepër koncepti i shpirtit binjak. Ky koncept është përdorur për herë të parë që nga koha e Platonit. Gjatë asaj periudhe, Aristofani thoshte se njerëzit ishin krijesa me dhjetë shqisa dhe dy kokë. Sipas tyre, hyjnitë i ndanin njerëzit në dy

Edhe pse mund të krijojmë vazhdimisht marrëdhënie me njerëz të ndryshëm, sërish ndonjëherë ndihemi jo të kënaqur lidhur me disa njerëz që kemi në jetën tonë. Ndihemi sikur marrëdhëniet me ta na kufizojnë, na dëmtojnë, ndonjëherë edhe na bëjnë më të dobët. Duhet të kuptojmë se njerëzit që hyjnë në

Njerëzit që i përkasin shenjës së Bricjapit janë mjaft të besueshëm dhe në disa aspekte rezultojnë të kenë cilësi dhe karakteristika të veçanta që i dallojnë nga të tjerët. Bricjapët janë mjaft të dashur dhe mund t’i bëjnë të gjithë që t’i duan. Arsyet se pse është e pamundur të

Para 2 orë Sferat e kristaleve prej kohësh janë përdorur nga magjistarët dhe orakujt për të parashikuar një situatë të ardhshme. Natyrisht, parashikimet e tilla mund të trajtohen me skepticizëm. Por nëse parashikimi ju flet për fatin, atëherë pse nuk e besoni atë? Sot ne sugjerojmë një parashikim interesant për

Para 4 orë Jo të gjitha, por pjesa më e madhe e madhe e grave në një lidhje kanë qënë objekt i gënjeshtrave, tradhëtive, keqtrajtimeve ose të braktisura nga partneri i tyre. Ndërsa disa të tjera kanë luftuar, por në fund e kanë lënë lidhjen mbytëse, ose e kanë patur