22/03/2018

“Për të qenë i burgosur, nuk ka nevojë të qëndrosh pas hekurave, njerëzit mund të jenë të burgosur me konceptet dhe idetë e tyre, ata mund të jenë skllevër të tyre”. Më poshtë, ju tregojmë pesë të vërteta që do t’ju shpëtojnë nga 99% e problemeve, frustrimi dhe pasiguria në

Burrat gënjejnë. E kanë bërë ngahera. E bëjnë mbi të gjitha kur janë në vështirësi dhe po zbulohen. Gënjejnë për vonesat, për situatën ekonomike, për sukseset profesionale; por më shumë gënjejnë në dashuri. Ndonjëherë gënjejnë edhe kur thonë se ju duan. Por e bëjnë keq. Shumë keq. Por ka gra

Cila kartë të tërheq më shumë? Zgjidh njërën dhe zbulo se çfarë të ka rezervuar e nesërmja Nëse keni zgjedhur kartën nr. 1 Nesër do të keni shumë mundësi. Kini kujdes, mos e humbisni shansin. Në fund të fundit, mundësitë janë rruga drejt suksesit. Përpiquni të jeni të angazhuar në

Google festoi këtë të enjte ditëlindjen e 98 –të të shkencëtares japoneze, Katsuko Saruhashi me një doodle. Kontributi i saj në shkencë është mbi kontaminimin  radioaktiv në oqeane, një fakt që frenoi provat bërthamore të realizuara  dikur nga Bashkimi Sovjetik dhe nga SHBA-ës. Katsuko ishte një lider në Japoni. Ishte

Stuhia e dëborës që ra në Nju Jork arriti trashësinë prej 18 cm. Më shumë se 2500 fluturime u anuluan për shkak të motit të keq.  Një dëborë e pazakontë pranverore boreale, e katërta në tri javë në pjesën lindore të SHBA-ve. Vetëm Nju Jorku mbylli shkollat. Toby është pagëzuar

Ka skena filmike të cilat kurrë nuk i harroni. Madje, ka skena të tilla të cilat kanë luajtur rol të vetin edhe në historinë e kulturës bashkëkohore, e pse jo edhe në jetën reale. Sepse, filmi gjithnjë e më pak imiton jetën. Jeta gjithnjë e më shumë imiton filmin, apo