21/03/2018

“Mos lejo asnjë të të thojë se ti nuk mund ta bësh diçka, madje as mua. Në rregull? Nëse ëndërron diçka, duhet ta mbrosh atë. Njerëzit që nuk e bëjnë dot vetë diçka, të thonë ty se nuk mund ta bësh dot atë gjë. Nëse e do diçka, arrije”. –

Ndonjëherë ndodh t’u japësh gjithë dashurinë personave që do, aq sa nuk të mbetet mjaftueshëm dashuri për veten. Por vjen një moment, kur ndihesh e pasigurtë, e frikësuar, e trishtuar. Ndihesh sikur dashuria që jep, nuk do të jetë asnjëherë reciproke. Në ato momente mendon: “Pse duhet të jem kështu?

Çdo person ka dëshirat dhe ëndrrat e veta sekrete. Shumë prej nesh përpiqen përditë për t’i bërë ato realitet. Por, a ke dëshirë të dish nëse ëndrrat apo dëshirat e tua do të bëhen realitet? Zbuloje me këtë parashikim të së ardhmes. Fillimisht mendo për dëshirat dhe dëshirat e tua.

Muaji i lindujes mund të përcaktojë shumë karakteristika të personalitetit apo sjelljes së dikujt. Në këtë artikull duam t’ju flasim mbi cilësitë që i dallojnë personat e lindur në muajin mars nga të tjerët. Janë të sinqertë. Njerëzit e lindur në këtë muaj janë shumë guximtarë. Ndershmëria është tepër e

Më 4 mars 2018, një ish kolonel 66 vjeçar i Drejtorisë së Inteligjencës Ushtarake të Rusisë u shtrua në spital në gjendje kritike në Salisbury të Anglisë, rreth 8 milje larg nga monumenti i njohur Stonehenge. Në vitin 2010, Sergey Skripal u shkëmbye në Britani për një grup spiunësh rusë

Marrëdhëniet mund të jenë komplekse dhe për të pasur sukses, kanë nevojë për përpjekjen e të dy personave. Për këtë arsye, shumë veta këshillojnë që gjërat të mos bëhen të nxituara. Mirëpo ka një dallim lidhur me mënyrën se si e menaxhon një marrëdhënie një femër e zgjuar krahasuar me