20/03/2018

“Imagjinata është më e rëndësishme se dija. Dija është e kufizuar. Imagjinata rrethon botën”. “Mos u përpiq të bëhesh njeriu i suksesit, por përpiqu të bëhesh njeriu i vlerave”. “Shpirtrat e mëdhenj gjithmonë kanë hasur në kundërshtime të dhunshme nga mendjet mediokre”. “Jo çdo gjë që mund të llogaritet ka

Ne mësojmë prej eksperiencave tona, gabimeve tona, mësojmë prej të tjerëve dhe prej vetë universit. Jemi në të njëjtën kohë studentë dhe mësues, sepse mësojmë dhe i mësojmë të tjerët në varësi të leksioneve që kemi nxjerrë në jetën tonë. Por pse ndodh që shpirtrat e fortë kanë më shumë

Shikoje foton, mbylli sytë dhe zgjidh diellin që të pëlqen më shumë. Dielli i parë Je një ëndërrimtar i madh, por ndonjëherë i harron ëndrrat e tua. Nuk duhet të mërzitesh nëse jeta jote nuk shkon ashtu siç e pret. Duhet të besosh tek ëndrrat e tua dhe t’i bësh

  A jeni lindur si një lidere e vërtetë apo si një ndjekëse? Siç duket kjo nuk ka rëndësi sepse çdo njeri mund të sillet si lider nëse dëshiron, transmeton Telegrafi. Hulumtuesit, në bazë të eksperimenteve të ndryshme, kanë zbuluar se liderët i bëjnë disa sjellje të caktuara të cilat

Në këtë artikull do të flasim për 3 shenjat e padurueshme mashkullore për çdo grua! Natyrisht, çdo përfaqësues i seksit më të fortë mundet, ndonjëherë, të jetë vërtet i patolerueshëm. Por kjo i referohet më tepër karakteristikave të karakterit mashkullor dhe problemeve të menjëhershme të jetës. Dashi Këmbëngulja e përfaqësuesve

Thonë se miqësia midis një femre dhe një mashkulli është e pamundur. Është si një sfidë e fortë, pasi herët apo vonë, një nga të dy do të dashurohet me personin tjetër. Në një moment të tillë çdo gjë bëhet më e komplikuar dhe takimet bëhen më të sikletshme. Mund