19/03/2018

Shpesh zbulojmë se frika jonë nga vdekja është në përpjestim me frikën nga jeta! Vdekja është një argument jo shumë i dashur për shumicën e njerëzve. Ndoshta sepse jemi të vetmet qenie mbi Tokë, që janë tërësisht të vetëdijshme për vdekshmërinë e tyre. Mendimi i tmerrshëm që të gjithë ndajmë,

Një studim i ri i ka zbuluar qytetet më të mira për mijëvjeçarët dhe del se Berlini është më i preferuari i të rinjve. Studimi ka analizuar faktorët si përballueshmëria financiare, kualiteti i jetës së natës, ekonomia, toleranca e emigracionit dhe migrimi i të rinjve, transmeton Telegrafi. Rezultatet kanë treguar

Shtetasit në mbarë Federatën Ruse kanë nisur të votojnë që prej mëngjesit të kësaj të diele, në zgjedhjet presidenciale që priten gjerësisht të çimentojnë pushtetin e presidentit Vladimir Putin edhe për 6 vite të tjera. Me rastin e zgjedhjeve ruse, njihuni edhe me elementët më karakteristikë të shtetit më të

Kokrrat e Trëndafilit të Egër janë nga bimët medicinale me efektet më të fuqishme në organizmin e njeriut. Kokrrat e Trëndafilit të Egër thahen dhe janë të gatshme për të përcjellë të gjitha vlerat e tyre të pakrahasueshme tek njerëzit, kryesisht në formën e çajit. Me qindra familje shqiptare e

Hakmarrja më e mirë është ajo që nuk kryhet. Revanshi më i mirë është t’i buzëqeshësh urrejtjes, të mbysësh zemërimin dhe t’u tregojmë të tjerëve se mund të jemi të lumtur. Sepse nuk ka strategji më të mirë se sa ajo e të vepruarit me qetësi dhe urtësi, të ecurit

Pas vrasjes së një ish-agjenti në Britani të Madhe, Stoltenberg paralajmëron nga kërcënimet e reja ruse. Në samitin e ardhshëm të NATO-s duhet të jepen përgjigje. Sekretari i përgjithshëm i NATO-s ka paraqitur një konstatim tepër dramatik për strategjinë e Kremlinit në vitet e kaluara. Kjo strategji shtrihet prej anektimit