14/03/2018

Nga Massimo Gaggi Më e pakta që mund të thuhet, është se me Mike Pompeon në krye të Departamentit të Shtetit, politika e jashtme amerikane do të bëhet edhe më muskuloze: e ashpër me kundërshtarin e madh kinez (me instrumenta politike dhe sanksione tregtare), por edhe e shpejtë me aleatët

Një stuhi diellore i është drejtuar dhe mund ta godasë atë sot. Ajo mund të shkatërrojë furnizimin me energji elektrike, të dëmtojë satelitët dhe të shkaktojë aurora mahnitëse. Daily Mail raporton se stuhia u krijua javën e kaluar nga një shpërthim i madh në atmosferën e diellit i njohur si një shpërthim