13/03/2018

Oficerja e inteligjencës, Gina Haspel u emërua si drejtoreshë e CIA-s në Amerikë dhe zëvendëson Mike Pompeo, i cili do të marrë postin e Sekretarit të Shtetit pas ikjes së Rex Tillerson-it. Haspel u vendos zëvendësdrejtoreshë e Agjencisë Qendrore të Inteligjencës (CIA) më 7 shkurt të 2017 dhe me këtë

Njerëzit janë lehtësisht të tunduar nga e keqja, por duhet të dinë se Zoti sheh gjithçka që ne bëjmë dhe ne përiftojmë në jetë aq sa meritojmë. Zoti është i drejtë dhe i jep secilit atë që meriton. Është shumë e lehtë të bëjmë keq, por na duket e vështirë

Ka plot shembuj që mund të përmendim lidhur me besnikërinë dhe dashurinë e qenve. Unë po përmend dy më tipikët, të cilët besoj se i keni dëgjuar. Mendoni pak për Hawkeye, qenin e ushtarit të USA, i cili u shtri në arkivolin e të zotit, kur ai ndërroi jetë. Ose

Ekzistojnë çifte që e zbulojnë papritur se kanë gjetur personin e ëndrrave të tyre në momentin që e shohin atë person në sy. Në çdo rast ekzistojnë disa ndjesi të njëjta tek personat që bien në dashuri me dikë: 1.Ndihesh i/e habitur se si ndjen kaq shumë gjëra njëkohësisht për

Gjatë kohës që janë në shkollë, fëmijët kanë nevojë më tepër për ushqim, pasi harxhojnë energji duke vënë trurin në punë më intensivisht. Normalisht çdo prind do të donte që fëmija i tij të ushqehej shëndetshëm dhe për këtë arsye, ju duhet të tregoheni të kujdesshëm lidhur me ato çfarë

Nuk ka asnjëherë një moment të mërzitshëm, në Shtëpinë e Bardhë të Donald Trumpit. Trump e ka tronditur me themel ekipin e tij të sigurisë kombëtare, vetëm pak ditë pasi shpalli një sipërmarrje diplomatike me përmasa historike me Korenë e Veriut. Të martën në mëngjes, presidenti largoi pa shumë ceremoni