08/03/2018

Qysh në krye të herës helmimi ka qenë një metodë e përdorur për të eliminuar kundërshtarët politikë, aq sa historianët debatojnë sot nëse Napoleoni apo edhe Aleksandri i Madh u vranë nga intoksikimi. Të hënën mediat britanike informuan që një ish agjent rus që punonte për shërbimet britanike gjendet një

Të mbash veten është kulturë, por të përpiqesh të dukesh mirë për të tjerët do të thotë të nënvlerësosh veten. Sa e sa vajza dëgjojmë përditë të thonë “unë jam e shëmtuar”, “unë jam e shëndoshë” dhe përpiqen të vishen bukur, të lyhen sa më shumë, e të korrigjojnë “çdo

Dashuria: një fjalë e vetme, por me një kuptim të madh. Dashuria nuk është vetëm të duash dikë, por edhe ta kuptosh atë. Ky mirëkuptim kërkon komunikim dhe është pikërisht kjo e fundit që mungon në shumë çifte. Komunikimi në çift nuk përcakton vetëm kualitetin e marrëdhënies, por ka rëndësi

Një nga ndryshimet më të mëdha që mund të bësh në jetë, është të përpiqesh të bëhesh personi që ke dashur përherë të jesh. Shpesh një rrugëtim i tillë shoqërohet me konfuzion dhe pa një evidencë të qartë se ku do të arrish. Por ja se cilat janë pesë shenjat