08/03/2018

E bukur, bjonde, princeshë dhe nënë, e pakënaqur, e trishtuar, e tmerruar dhe e vdekur: ja se si princesha britanike i hyri në zemër popullit të saj Njëzet vjet më vonë, Diana është një mungesë që është e pranishme në dhimbjen e pandryshuar të fëmijëve të saj. Sot, mungesa e

Truri ynë e ka arritur kulmin e vet në moshën 13 vjeç. Krijimi i qelizave të trurit në hippocampus përfundon që përpara se të rritemi, sipas një studimi të botuar dje në revistën Nature. Më herët, shkencëtarët përgjithësisht besonin se hippocampusi i njeriut prodhon qeliza të reja truri apo neurone,

Ndërkohë që ndoshta keni dëgjuar se shenjat e zodiakut mund të zbulojnë shumë për personalitetin dhe karakteristikat e një personi, a e dinit se muaji në të cilin keni lindur mund të tregojë gjithashtu shumë gjëra për ju? Muaji juaj i lindjes mund të ofrojë një pasqyrim të sjelljes suaj

Të qenit prind është një prej detyrave më të vështira. Disa madje nuk arrijnë dot ta përmbushin, e ndërsa disa të tjerë duket se e kanë talent të lindur. Edhe astrologjia ka fjalën e saj në këtë pjesë, pasi bazuar në disa karakteristika ne ju prezantojmë me 3 prej shenjave

Ndërsa Rusia po përgatitet të rizgjedhë Vladimir Putin për herë të katërt si President të vendit më 18 mars, BBC i ka kushtuar vëmendje momentit kur nisi me të vërtetë karriera e tij politike. Ai ishte një president i komanduar i Rusisë dhe po kandidonte për mandatin e tij të