07/03/2018

Mos e lini kurrë të shkojë që femër që ka këto karakteristika dhe nëse nuk na besoni ne, atëherë besojuni shkencëtarëve. Ato kanë studiuar çiftet dhe karakteristikat e secilës palë që i bëjnë unikë dhe nuk i gjeni lehtë në ditët e sotme. Sipas tyre nëse bashkëshortja, e dashura apo