07/03/2018

Duket si skenari i një filmi, por në fakt është një histori e vërtetë. Një familje në Australi gjeti një mesazh në shishe plot 132 vjet pasi ishte lëshuar në det. Familja Illman po shëtiste në bregdetin e një zone të izoluar të Australisë Perendimore, kur gjetën shishen me formë

Iluzionet optike na surprizojnë gjithmonë duke na treguar se sa ndryshe e perceptojme botën në disa raste. Hijet, perspektiva, dimensionet, levizja etj janë disa nga format se si këto iluzione optike na gënjejnë aq kollaj. Këto janë 10 iluzionet optike më të çuditshme por edhe më të përdorurat në botë.

A mendoni se këto dy blloqet kanë të njëjtë ngjyrë? Në pamje të parë do thoni jo! Por po të provoni të vendosni gishtin tuaj në mes të fotos horizontalisht, do të shikoni që kanë të njëjtën ngjyrë, dhe se është hija ajo dhe forma e blloqeve që na gënjen

Shkencëtarët Gil Greengross dhe Geoffrey Miller nga Universiteti në New Mexico, si dhe Rod Martin nga Universiteti Western Ontario, kanë zbuluar  vetinë njerëzore që është treguese e inteligjencës së lartë te njerëzit, Ata cilësojnë sensin e humorit, aftësinë për të nxitur të qeshura te njerëzit që na rrethojnë si shenja të

Flutura në stomak, netë të tëra pa gjumë, buzëqeshje pa arsye ?? Shumë prej jush do t’i lidhnin këto shenja me dashurinë, ndjenjën më sublime që ekziston. Por mënyra si përjetoni dhe si ndiqni rrjedhën e një hoistorie dashurie ndryshon nga njëera shenjë e horoskopit tek tjetra. Disa prej syresh

Shenja juaj e zodiakut bazohet në datën e lindjes dhe pozicioni i yjeve dhe planetëve atë ditë ndikon pothuajse në gjithçka në karakterin tuaj, në jetën tuaj të dashurisë etj. Viti 2018 nuk do të jetë i mbarë për të gjitha shenjat, por këto 3 të mëposhtme do të pësojnë