07/03/2018

Chris Cillizza Ti mund ta lësh Reality TV-në. Por Reality TV nuk të lë kurrë ty. Ky është mësimi – ose të paktën një prej mësimeve – që 13 muajt e parë të presidencës së Donald Trumpit na kanë dhënë. Në mënyrë të përsëritur, Shtëpia e Bardhë e Trumpit i

Secila shenjë është unike në formimin e brendshëm dhe në shprehje. Pikat e forta dhe të dobëta e kanë kulmin në krijimin e personaliteteve situatave mrekullisht të ndryshme. Më poshtë janë aftësitë sekrete të secilës prej shenjave të Horoskopit. Dashi Vetëbesimi i tyre dhe forca e brendshme natyrore rrjedh edhe

Të gjithë duan të jenë të lumtur, pasi pak a shumë ky është qëllimi i kujtdo në jetë. Por lumturia thonë se vjen me grimca të vogla të cilat zgjasin shumë pak. Por sipas shkencës ka njerëz të cilët dinë se si të ruajnë një lumturi konstante dhe kjo për

Që nga koka e një njeriu që shfaqet në një peisazh plot ngjyra, një tren dhe dy persona të kapur për dore, disa ndërtesa, kështu është doodle-i që Google e ka nxjerrë për nder të Gabriel García Márquez-it. Gaboja i madh lindi në 6 mars të 1927 në Aracataca, Kolumbi.

Ndonjëherë ndihemi sikur nuk jemi mjaftueshëm të motivuar për të vepruar siç duhet në situata të ndryshme. Nëse kjo gjë po të ndodh edhe ty, këto tri letra do të të ndihmojnë shumë. Hidhu një sy dhe zgjidh njërën prej tyre. Besoji zërit tënd të brendshëm dhe mbaj zgjedhjen e

Ndonjëherë jeta mund të na surprizojë në një mënyrë të papritur, duke bërë që dashuria jonë e parë të kthehet tek ne. Personi që të ka thyer zemrën do të kthehet sërish, do të ulet në gjunjë duke të kërkuar falje me lot në sy dhe ti, e dashuruar akoma