06/03/2018

Sipas një studimi të ri, të kryer në  Universitetin Innsbruck në Austri, njerëzit që konsumojnë këtë lloj kafeje kanë më shumë mundësi të kenë prirje psikopatie. Bëhet fjalë për kafen e zezë. Eksperimenti i parë, i kryer me njerëz me moshën mesatare 35 vjeç, tregonte se ata duhej të plotësonin

Ti keni nën kontroll financat tuaja është një gjë e mirë. Horoskopi 2018 sugjeron se si duhet të menaxhojmë financat tona dhe nëse kjo është një kohë e mirë për të investuar pak për të ardhmen, si dhe për çfarë! Dashi Dashi duhet t’i kushtojë vëmendje të madhe financave të

Kur të udhëtoni në ndonjë vend në ditët që do vijnë, është mirë që mos të bëni ‘Selfie’, por ti kërkoni dikujt aty afër ndihmë për t’u bërë një fotografi, në mënyrë që ruani momentet më të bukura, sipas një studimi të bërë kohët e fundit. Stili i fotografive ‘Selfie’

Veprimet qe ne bëjmë ose nuk bëjmë gjatë ditës lidhen ngushtë edhe me mitet. Disa prej tyre i injorojmë me kohën por të tjerat vazhdojmë t’i besojmë me plot bindje edhe pse tanimë jemi të rritur dhe kemi njohuri më të thelluara sa për të kuptuar që nuk janë të