06/03/2018

Dashi Përpiquni të analizoni situatën për të rregulluar më mirë atë që nuk jeni duke bërë veçanërisht në jetën private. Shmangni grindjet nëse doni mbështetjen e partnerit/es. Beqarët do të duhet të pranojnë ftesat për takime nëse duan t’i kthehen dashurisë. Venusi është në favorin tuaj. Ditë pozitive ju presin

Një ish-agjent rus i strehuar prej 8 vjetësh në Britaninë e Madhe ndodhet në gjendje kritike për jetën pasi ka rënë në kontakt me një substancë misterioze. Sergei Skripal u gjet pa ndjenja në një stol në qendrën tregtare në Salisburi ditën e diel, bashkë me një grua të moshës

Antonio Armelini Ndërkohë që kërkohen me mundim linjat udhërrëfyese të aseteve të ardhshme post-Brexit, zgjerimi i propozuar deri në vitin 2025 me Shqipërinë, Bosnjen, Kosovën dhe Maqedoninë, përveç Serbisë dhe Malit të Zi që tashmë po vjen, përbën një shembull të kontradiktave që përshkojnë procesin evropian. Futja e Ballkanit në

E shtyrë në skaje PD, e zvogëluar në një rol dytësor Forza Italia, e anuluar simbolikisht e majta që kish qortuar Renzin se nuk ishte mjaftueshëm i majtë, skenari politik italian ndryshon radikalisht protagonistë, klasë drejtuese, gjuhë, antropologji. Ashtu si politikanët e Republikës së Parë u përpoqën dëshpërimisht që të

Vëmendja e prindërve të fëmija më i preferuar është ndër temat më të diskutuara në shtëpi. Shpesh herë, fëmijët diskutojnë se ai që ka lindur i pari është gjithnjë i prirur të jetë në qendër të vëmendjes. Por një studim i ri tregon se më i vogli i shtëpisë është

Që femrat mërziten shumë dhe shpejtë, nuk është më risi. Por ekzistojnë disa gjëra që femrave i ulin egon dhe i acarojnë aq shumë sa mund të dalin nga vetja, mund të fiksohen dhe mund të bëhen si të çmendura. Ja për cilat bëhet fjalë: 1 – Kur djali që