06/03/2018

Organizata Botërore e Shëndetësisë vlerëson se epidemitë vjetore të gripit rezultojnë në rreth 3 deri në 5 milion raste të sëmundjeve të rënda në nivel global dhe 290,000 deri në 650,000 vdekje. Edhe pse ndonjëherë ethet dhe dhimbjet mund të jenë shumë të theksuara, shumica prej nesh nuk vdesin nga

Kur vjen puna te komunikimi të gjithë ne mendojmë se jemi shumë të mirë në të. Por e vërteta është se edhe ata që mendojnë se janë komunikues të zotë në të vërtetë nuk janë aq shumë sa mendojnë. Ky mbivlerësim i aftësisë sonë për të komunikuar zmadhohet kur bashkëveprojmë

Të gjithë e dimë mirë ndikimin e hënës në humorin tonë, ku gjatë periudhës së hënës së plotë kemi luhatje humori, dhe ankth, ndërsa gjatë hënës së re ndihemi me energji. Po në shëndet a ka ndikim hëna? Kësaj pyetje i janë përgjigjur shkencëtarët. Edhe pse është e vërtetë që

Zodiaku sërisht na tregon mbi disa karakteristika, apo edhe sjellje të shenjave të horoskopit. Kësaj rradhe do të shohim cilat janë shenjat me manipulese, ato që tjetër thonë edhe tjetër bëjnë. Binjakët: Binjakët kanë më shumë se dy fytyra dhe përshtaten lehtësisht në mjedis. Përveç kësaj, binjakët gjithmonë kanë fjalë

E ke menduar ndonjëherë që një pjesë e madhe e stresit tënd buron direkt nga mënyra si mendon dhe reagon? Ka ndjenja, emocione apo thjesht gjëra që të ndodhin në jetë dhe që nuk i kontrollon dot. Duhet të dorëzohesh, nuk mund të kesh kontroll mbi gjithçka që të ndodh.

Autoriteti i Konkurencës ka gjobitur me 30 milionë lekë kompaninë celulare Vodafone për shkelje të rëndë të konkurencës. Në vendimin e marrë në muajin shkurt por të publikuar vetëm 2 ditë më parë, thuhet se AK ka konstatuar mospërmbushjen e detyrimeve të vendosura nga Komisioni i Konkurrencës me Vendimin Nr.