05/03/2018

Shumica mendojnë se lumturia dhe pasuria janë të lidhura ngushtë, por ka edhe disa gjëra që janë të vleshme dhe nuk mund të blehen përmes pasurisë. Më poshtë mund t’i lexoni dhjetë gjëra që e bëjnë njeriun të lumtur, por asnjëra nuk mund të blihet me para. 1Vlera e jetës

Nga Ilda Malile Arritja dhe ruajtja e stabilitetit financiar është bërë tashmë një objektiv kyç i shoqërisë tonë. Hartimi i funksioneve të veçanta të politikave makroprundenciale konsiderohet si një element kyç i reformave të ndryshme të politikës monetare për të realizuar këtë objektiv. Autoritetet monetare duhet të jenë të angazhuara