05/03/2018

Mbrëmjen e djeshme u mbajt ceremonia e 90 e shpërndarjes së çmimeve “Oscar”. Si çdo vit ceremonia ka nisur me parakalimin e yjeve në tapetin e kuq, dhe më pas të gjithë kanë zënë vend në “Dolby Theatre”, për ceremoninë e shpërndarjes së çmimeve. Filmi i cili është vlerësuar me

Votimet në Itali nuk nxorën asnjë mazhorancë të qartë duke dërguar me një sinjal shqetësues. 60% e votueseve e votuesve italianë kanë vendosur këtë herë për partitë populiste, – ose nga ana e majtë për Lëvizjen e Pesë Yjeve ose nga e djathta për partitë populiste, përfshirë edhe neofashistët. Sa

Nga Michael Winfrey Në hartën e vendeve anëtare të Bashkimit Europian ekziston një hapësirë e madhe, qartësisht e dukshme ku ndodhen pesë shtetet e ish-Jugosllavisë dhe Shqipëria. Liderët e këtyre shteteve janë entuziastë se do të bëhen pjesë e këtij Bashkimi. Të shqetësuar për ruajtjen e stabilitetit dhe sidomos për

Shumë prindër besojnë se të qenët strikt me fëmijët e tyre është mënyra më e mirë për t’i mbajtur ata në sjelljen e duhur. Por një studim i ri tregon se kjo teori është e gabuar. Hulumtimi më i fundit zbuloi se prindërit e ashpër që nuk arrijnë t’ia tregojnë

Cinquestelle festojnë, e djathta e qendrës vetëshpallet fituese, Partia Demokratike përgatitet për opozitë. Qëllime dhe interpretime pas një nate të gjatë elektorale; po tani, çfarë do të ndodhë? Numrat e thonë qartë që një qeveri nuk ka. Asnjë prej forcave politike në terren nuk ka arritur 40 përqindëshin, që konsiderohet

Jo të gjitha femrat janë të dashura dhe të afrueshme. Sipas astrologjisë, femrat që kanë lindur në këto 3 shenja kanë një karakter shumë të ftohtë dhe të distancuar me të tjerët. Ju kurrë nuk do e mësoni se çfarë fshihet brenda zemrës së tyre pasi janë shumë të afta