05/03/2018

Refuzimi është një fjalë e shëmtuar dhe nëse tregohemi të sinqertë, askush nga ne nuk do të donte ta dëgjonte. Nëse dikush mendon se mund të jetë i suksesshëm pa e provuar refuzimin e të tjerëve, padyshim që gabohet. Gjërat e sigurta janë të rralla në jetë dhe një nga

Sëmundja e Alzhaimerit, e njohur ndryshe edhe si sëmundja e harresës së thellë, për momentin nuk ka një kurë, por vetëm disa mënyra trajtimi se si të vonohen disi pasojat më të rënda të sëmundjes. Njerëzit me këtë sëmundje nervore gjejnë vështirësi në raportet në familje, apo në punë. Gjeni

Në kudër të muajit të ndërgjegjësimit kundër kancerit të gjirit, një kirurge e njohur, gjithashtu edhe mjekja personale e Angelina Jolie, ka zbuluar disa nga zhvillimet e fundit në betejën kundër kancerit të gjirit, që prek pothuajse 1 në 8 femra. Dr. Kristi Funk, themeluesja e Qendrës së Gjirit Pink

Pa dyshim, pranvera është momenti i shumëpritur i vitit. Secili prej nesh shpreson se pranvera është fillimi i diçkaje të re dhe të habitshme. Astrologët thonë se për të gjitha shenjat e zodiakut, Marsi do të sjellë shumë të mira. Por përfaqësuesit e këtyre 4 shenjave thjesht do të kenë

Sipas astrologut të njohur ndërkombetarisht Oscar Cainer, ky është parashikimi i shenjave të horoskopit për këtë javë. Sipas tij këto janë disa nga gjërat kryesore që do i ndodhin çdo shenje. Shpresojmë të informoheni në mënyrën më të mirë. Dashi Një herë në vit, universi dhuron një dhuratë unike qiellore

Disa njerëz e kanë shumë të vështirë të dashurohen, ndoshta sepse nuk janë gati ose nuk e konsiderojnë dashurinë shumë të dobishme. Ose ndoshta mendojnë se duke u dashuruar humbasin lirinë e tyre. Janë disa njerëz që dashurohen majtas, djathtas ose në qendër. Janë të dashuruar me vetë dashurinë ose